CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

nepal girls

Safari & Vildmark

Upplev det riktiga Afrika

Baobaträdens krokiga silhuett speglas tydligt på den torra marken i det vackra orangefärgade skenet. Den majestätiska giraffen sträcker sin långa hals mot trädkronorna och samsas på savannen med zebror, antiloper, lejon, flodhästar, hyenor och mycket mer. Den biologiska mångfalden som ger kraft åt allt levande är slående och du känner en otrolig tacksamhet när du skådar ut över de fantastiska vyerna från baksätet av jeepen.

Plötsligt, mitt i lugnet ser du henne. Lejonhonan tittar intensivt mot er från ett par meter bort och tiden tycks stanna upp. Tystnaden är slående och du känner att pulsen stiger och att en svettdroppe långsamt träder fram i pannan. Du har aldrig känt dig mer levande och fri än just här och nu - This is Africa!

 

Safari & vildmarksturismen växer i hela världen och i synnerhet i Afrika. Människors fascination av vilda djur och den afrikanska kulturen skapar möjligheter men även en del utmaningar. En utbildning i Afrika är ”en kontrasternas resa” mot det vardagliga livet hemma. Bredden av upplevelser, nyfikenhet och respekt för den biologiska mångfalden och interkulturella möten, är kunskaper att ta med sig i resväskan livet ut. Även i Sverige finns turismföretag som efterfrågar kunnig personal till sina naturresor och vildmarksaktiviteter, både inom landet och utomlands. Med vår utbildning i bagaget har du god förståelse för dessa arrangemang och kan bidra till att utveckla hållbar turism. Här finns möjlighet för dig att arbeta med eko- och naturturism, friluftsliv och äventyrsresor.

Läs mer om Safari & Vildmark!

 

 

 

TOP