CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

nepal girls

Framtidens guider

filip-johansson

Filip Johansson

examinerad Bergs-& forsguide dec-16

"Jag testade först på inomhusklättring, rafting och havskajak i Norge. Detta gav mig inspiration och motivation till att blicka framåt när livet var svårt. Efter detta cyklade jag ensam i Europa under 3 veckor och spenderade många nätter under stjärnhimlen. Jag brinner för att försöka göra en skillnad i världen, mot alla odds. Nästa generations ungdom är något jag bär nära hjärtat."

jessika-lopez

Jessika Lopez

examinerad Bergs-& forsguide dec-16

"Som Bergs-& forsguide ser jag framemot chansen att arbeta med människor från olika kulturer, för att nå specifika mål på olika platser och länder. Jag kan knappt bärga mig tills jag får dela med mig av min kunskap genom äventyr, med människor som också vill utforska naturen på det allra bästa av sätt."

thulin

Johannes Tulin

examinerad Bergs- & forsguide dec-16

"När jag gick i skolan tog min äventyrliga sida över. Fem dagar efter att jag slutade, började min frivilliga militärtjänstgöring. Sedan dess har jag haft tid att resa och arbeta i Australien i ett helt år. Jag är väldigt social och tycker innerligen om att arbeta med människor, där ett av mina största intressen är att träffa människor från andra kulturer. Jag känner stolthet i mitt arbete och strävar mot att ge varje individ den allra bästa upplevelsen."

 

tobias-vernersson

Tobias Vernersson

examinerad Bergs-& forsguide dec-16

"Jag har under en lång tid velat arbeta med äventyrsturism. För att det är ett intressant arbete där man får interagera mycket med människor, men även för att jag verkligen tycker om att utmana mig själv. Jag har åkt väldigt mycket skidor i Alperna samt på Norges och Sveriges fjäll. Utöver detta har jag även tävlat i många år i motorcross inom Svenskt mästerskap på juniornivå. Jag vill uppleva och lära mig nya saker och ser framemot äventyr där jag kan visa människor vad naturen har att erbjuda."

 

hilda-silvergran

Hilda Silvergran

examinerad Bergs-& forsguide dec-16

" Jag har arbetat som simlärare där jag har lett och instruerat människor i situationer de ofta finner vara obehagliga. Det finns ingen bättre känsla än när man ser dem utvecklas till att kunna simma obehindrat, och vetskapen av att jag har varit delaktig i denna process är fantastisk. Jag är väldigt förväntansfull över att inom kort kunna arbeta som Bergs &/eller forsguide för att kunna framhäva de fantastiska fördelarna med att vara utomhus till andra."

 

 

gonzalo-mamani

Gonzalo Mamani

examinerad Bergs- & forsguide dec-16

"Resor, äventyr och utomhusaktiviteter är saker som jag har varit passionerad över sedan barndomen. Jag har länge arbetat inom IT branschen som webbdesigner. Mitt mål är att fortsätta arbeta och hjälpa människor hitta olika lösningar till deras behov och önskemål men nu- på ett mer utmanande plan där oförglömliga utomhusaktiviteter är en del av upplevelsen."

 

sofia-dahlborn

Sophia Dahlborn

examinerad Bergs-& forsguide dec-16

"Min plan för framtiden är att erbjuda människor chansen att genom en aktiv ståndpunkt kunna se vår fantastiskt vackra natur, höga toppar och spännande forsar genom äventyr. Jag vill lära, träna och guida människor på avlägsna platser i det jag älskar, med ett hållbart sinne där naturen ligger närmast hjärtat."

 

 

simon-jansson

Simon Jansson

examinerad Bergs-& forsguide dec-16

"Jag vill föra människor närmare naturen på ett roligt sätt samtidigt som den tas hand om. Jag har varit fotbollsdomare, arbetat som snickare och på senare dagar även arbetat med människor som har funktionsnedsättningar. Min önskan är att alla testade på utomhusaktiviteter, då jag tror att självförtroendet hade växt och blivit starkare av detta."

15208071_1259132344110188_728080783_n

Cristopher Jonasson

examinerad Bergs-& forsguide dec-16

"Våga leva, våga lära och surfa vågorna!

Som tidigare hundslädsguide har jag även en förälskelse i vattensporter. Rafting och forskajaks världen kommer bli en stor del av min livsstil och framtida jobb då jag även siktar på professionell nivå. Vilket kommer bli en lärorik och rolig resa för mig. Att fortsätta samla på mig erfarenhet och lära ut till andra i en vacker natur. Att tillsammans tänka på ett hållbart arbete och ta vara på fantastiska naturtillgångar. Det är vad som står på mitt vardagliga schema."

TOP