CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

nepal girls

Om oss

Grimslövs folkhögskola har en lång tradition från att genomföra yrkesutbildningar inom Turism- och resebranschen där friluftsliv och äventyrsturism har haft en framträdande plats. Samarbeten med de bästa inom branschen är en viktig komponent.

Först ut efter flera års samarbete med Ram Silwal Adventures, är yrkesutbildningen: Internationell Bers - & Fors guide, som examinerade sina första elever under 2016. Ram Silwal Adventures har över 25 års erfarenhet av expeditioner i berg och på flod samt 10 års erfarenhet av att utbilda äventyrsguider. Verksamheten bedrivs både i Skandinavien och Himalaya med sin bas på Royal Beach Camp i centrala Nepal. Tillsammans med representanter från internationella organisationer, Nepal Ministry of Tourism och med några av Nepal's främsta äventyrare startades denna gedigna internationella utbildning hösten 2016. Utbildning är förlagd bland världens högsta berg och storartade floder, då detta erbjuder de bästa förutsättningarna för att utbilda deltagarna till kunniga och erfarna bergs - och fors guider.

Efter en lyckad start är det nu dags för nästa spännande utbildning, med Afrika som klassrum.  Med över 13 års erfarenhet är researrangören Topp Afrika en ledande aktör med sina många års erfarenhet av att arrangera kvalitetsresor till Afrika. Topp Afrika har en unik erfarenhet och nära kontakter i Afrika vilket gör att de kan erbjuda upplevelser som de är ensamma om att kunna erbjuda. Grimslövs Folkhögskola har tillsammans med Topp Afrika valt att starta yrkesutbildningen Safari & Wildlife höstterminen 2017. Utbildningen sker till stor del i Tanzania och Kenya vilket erbjuder en unik inblick och ovärderlig kunskap för deltagarnas framtida arbete inom Safari & Wildlife världen över.

Välkommen till ditt livs äventyr!

 

 

TOP