CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

nepal girls

Team

annki team

Annki Nilsson

kursansvarig Bergs- & Forsguide/Safari- & Vildmark

Annki har jobbat och utvecklats inom turism i 20 år. Hon har lång och gedigen erfarenhet av att utbilda, inspirera och leda ungdomar.  Annki har rest flertalet gånger till Nepal för att bland annat paddla och är även en flitig Afrika resenär sedan 1990- talet med Safari, dykning och även en topptur till Kilimanjaro. På hemmaplan håller hon i undervisning, resor och givetvis massvis med äventyrsaktiviteter.

markus_toppafrika

Markus Imberg

kursansvarig Safari & Vildmark

Markus farmor och farfar flyttade till Afrika som missionärer våren 1944. Han är uppvuxen på landsbygden i västra Kenya, talar flytande Swahili, har bott med massajer och jobbat i Nairobi. Det är med en fantastisk passion och kärlek som Markus sprider upptäckarlust och kunskap om Afrika med hjälp av ovärderlig erfarenhet och goda kontakter på plats. Markus är grundare och ägare av ToppAfrika som har hand om utbildningsdelen i Tanzania och Kenya.

Team Nepal

ramnybild

Ram Silwal

kursansvarig Bergs- & Forsguide

Ram har lekt i Nepals floder sedan barnsben och gjorde vid tidig ålder sin passion till ett yrke. Han har arbetat inom upplevelseturism samt guidat i bergen och på floden i 25 år. Idag arbetar Ram delvis i Nepal, delvis i Sverige, hjälper ungdomar utveckla sina entreprenöriella idéer, driver utbildningar och mycket mera. Ram är även grundare och ägare av Royal Beach Camp som är baslägret för utbildningen i Nepal. Han är huvudinstruktör och expeditionsledare på utbildningen.

endra-rai

Endra Rai

instruktör Team Nepal

Klättrare, utomhusinstruktör, bestigare av Mount Everest samt forsguide upp till fors klass V.

 

anthony-eddies-davis

Anthony Eddies-Davis

Instruktör Team Nepal

CEO för Outdoor Instructor Training Academy UK.

 

xenia-brundin

Xenia Brundin

Admin Team Nepal

Huvudansvarig administratör för kommunikation och hållbar utveckling.

fredrik-hermelin

Fredrik Hermelin

Instruktör Team Nepal

Grundare av industrirådgivning samt CEO för the Search Adventures.

 

gerry-moffatt

Gerry Moffatt

föreläsare Team Nepal

Regisserar äventyrsfilmer för National Geographic, expeditionsledare, dubbel bestigare av Mount Everest samt äventyrskonsult för Bhutans regering.

 

seven-summit-women-team

Seven Summit Women Team

föreläsare Team Nepal

Sju nepalesiska kvinnor som har bestigit de högsta topparna på sju kontinenter. Idag arbetar de med att utveckla och stärka kvinnor i Nepal.

 

 

pushkar-shah

Pushkar Shah

föreläsare Team Nepal

Världscyklist och bestigare av Mount Everest. Pushkar har cyklat genom 150 länder med budskapet om världsfred. Han avslutade turen med att bestiga Mount Everest där han satte upp flaggorna på de länder han cyklat igenom på toppen.

 

babu-sanwar

Babu Sunuwar

föreläsare Team Nepal

Årets äventyrare enligt National Geographic år 2012. Den första personen att skärmflyga från Mount Everest, Red Bull X-Alps pilot och äventyrsentrepenör.

 

TOP