CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

nepal girls

På gång hos oss på Adventure Academy

adventureafrica

Dags att söka till Adventure Academys utbildningar under hösten 2017!

Det är hög tid att söka till höstens kurser! Vi genomför Bergs- & forsguide internationell yrkesutbildning i Nepal den 28 augusti - 8 december och så startar vi vår nya kurs Safari & Vildmark i Afrika den 22 augusti - 20 november.

Ansök nu så bjuder vi in dig till kursinformation och intervju/try outs på Grimslövs folkhögskola under april - maj (juni)

 

 

 

 

Adventure Academy, den nya generationens utbildning!

Bland klarblåa forsar och höga toppar i Nepal utspelas Grimslövs Folkhögskolas nyaste tillskott inom upplevelsebaserad utbildning.
Den nya Bergs-och Forsguide Internationell yrkesutbildningen startar i höst och är nu redo för att lanseras.
Adventure Academy by Grimslövs folkhögskola ställer ut på Vildmarksmässan tillsammans med den fantastiska researrangören ToppAfrika i mars månad.

 

Vildmarksmässan är Nordens största mässa för friluftsliv som erbjuder mängder av inspiration i form av  upplevelser, föreläsningar och prova-på-aktiviteter. I flera år har Vildmarksmässan dragit till sig tusentals äventyrslystna entusiaster. På mässan samsas välkända företag tillsammans med nya stjärnskott. Här finns prylarna, platserna och upplevelserna för stora och små äventyr.

Var: Stockholmsmässan 11-13 Mars
När: Fredag kl. 11-19. Lördag- Söndag kl. 10-18.

Kom och upplev äventyret tillsammans med Adventure Academy!

TOP